Mindenmás

A pofátlanságnak nincs határa: autószerelő-telephelyről fújtak meg egy járművet Makón, gyorsan túl is adtak rajta a tolvajok

A pofátlanságnak nincs határa, hiszen egy autószerelő-telephelyről fújtak meg egy járművet Makón, amíg az javításra várt – derült ki a rendőrség hétfői közleményéből. Mint megtudtuk, a Csongrád-Csanád és a Békés vármegyei rendőrök pár óra leforgása alatt megtalálták az ellopott gépkocsit.

A történet szerint augusztus 27-én egy makói nő feljelentést tett a rendőrségen, miszerint szerelője reggel hűlt helyét találta javítandó kocsijának, amit a műhely udvarán hagyott. A beszerzett kamerafelvételen látható volt, hogy ismeretlenek hajtottak el vele.

BÉKÉSSZENTANDRÁS KÜLTERÜLETÉN TALÁLTÁK MEG

A közlemény szerint váratlan egybeesés, hogy a tulajdonos gépjármű-ügyintézőként dolgozik, ezért rögtön gondoskodott a forgalomból való kivonásról. Mindeközben a nyomozók sem tétlenkedtek, körözést adtak ki a Renault Clióra, amit pár órával később a szarvasi járőrök Békésszentandrás külterületén ellenőriztek. Az összehangolt munkának köszönhetően a lefoglalt személyautó másnap visszakerült jogos tulajdonosához.

EL IS ADTÁK A JÁRMŰVET

A Makói Rendőrkapitányság munkatársai ez idáig egy 33 és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei vásárlónak adták el a járművet. Mindketten beismerték tettüket. A történet azonban itt nem ért véget, mivel a nyomozók egy BMW-re lettek figyelmesek az egyiküknél tartott kutatás során, amelyről kiderült, hogy egy ellopott rendszámot szereltek fel rá. A páros ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és lopás vétsége miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb