Szegedi Arcok

Fodrász vagy? Műkörmös? Recepciós munkát keresel? Szeged egyik legszebb szépségszalonja lehet, hogy pont Téged keres!

“Minden szép, amit szeretettel néz bárkinek a szeme” – tartja Gárdonyi Géza legendás mondása. Követve a “magyar Dickens” (Ady Endre hívta így) szellemiségét, van egy különleges sziget a szegedi belvárosban, ahol minden vendégre szeretettel néznek, így aztán tényleg mindenki szép lesz, aki betér hozzájuk. Nos, pont ebbe a varázslatos szépségszalonba keresnek most új kollégákat, ha fodrász, műkörmös vagy pedikűrös a szakmád, esetleg szeretnéd recepciósként fogadni a szépülni vágyó szegedieket, jelentkezz hozzájuk!

A Magyar Ede nevével fémjelzett, szecessziós paloták által övezett szegedi téren már évtizedek óta működő, de óriási megújulás előtt álló szalon az alábbi pozícióba keresi új kollégáit:

  • fodrász,
  • pedikűrös,
  • műkörmös,
  • és recepciós.

Olyan, munkájukra igényes, profi hozzáállású csapattagokat keresnek, akiknek már van szakmai tapasztalatuk, elhivatottak és egy stabil, hosszú távú munkahely, közösség részei szeretnének lenni. A régi-új szépségszalon egyszerre nyújt majd professzionális körülményeket és versenyképes fizetést, olyan világmárkák kötelékében mint a L’Oréal és a Kérastase, Szeged pezsgő, mediterrán belvárosában.

Megjött a kedved?

Jelentkezz még ma, de legkésőbb szeptember 30-ig fényképes önéletrajzzal a [email protected] e-mail címen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb