Mindenmás

Napi pakk: marad a kellemesen hűvös időjárás, ma is változásokkal találkozhatsz az egyik trolibusz járatának vonalán, egy tragédiára emlékezünk ma

Egy újabb napra ébredtünk, még egy kicsit kell kibírni és jön a hétvégi pihenés. Eső talán ma már nem lesz, de marad a kellemesen hűvös idő Szegeden. Ma is figyelj arra, hogy az egyik trolibusz járat nem a megszokottak szerint közlekedik. Éjszaka pedig ne lepődj meg, ha munkálatok zajaira ébredsz a Rókusi körúton. Főzd le a kávét és olvasd el a napi pakkunkat!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

SZOMORÚ ÉVFORDULÓ A MAI, A VILÁG LEGNAGYOBB TERRORCSELEKMÉNYÉNEK ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Teodóra, Emil, Igor, Jácint és Milán Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 23 éve ma támadás következtében összeomlott a világ egyik legmagasabb épülete, a New York-i World Trade Center.
  • 208 éve született Carl Zeiss német mechanikus. Ma is világhírűek a gyárában készült órák, finommechanikai cikkek.
  • 47 éve született Varró Dániel, József Attila-díjas költő, műfordító.
  • 64 éve ma befejeződött a tizenhetedik újkori Nyári Olimpia Rómában.

MA MÁR SOK NAPSÜTÉSRE SZÁMÍTHATUNK SZEGEDEN

Szerdán az ország nagy részén, így Szegeden is sok napsütésre számíthatunk, de keleten főként a nap első felében még eső, zápor előfordulhat. Már csak néhol lehet élénk a légmozgás. Hajnalban 9-17, délután 22-27 fokot mérhetünk.

HA NINCS IDŐD FŐZNI, MA IS VÁRNAK A NAPFÉNY MŰTEREM FINOMSÁGAI

Minden nap ajánlunk egy exkluzív finomságot Neked! Ma egy igazi olasz klasszikus kerül terítékre a Napfény Műterem Déli Ajánlatában: a Lasagne. Ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó, gazdagon rétegzett tésztaételt, amelyben a szaftos marhahús ragú, a krémes besamel mártás és a ropogósra sült sajt egyesül egyetlen tökéletes falatban? A Lasagne mindannyiunk szívét megdobogtatja, hiszen ez az étel nemcsak finom, de igazi otthoni ízeket idéz, mely minden alkalomra tökéletes választás. Élvezd a mediterrán teraszon vagy a klimatizált exkluzív teremben, ahol egy ajándék limonádéval is megkínálnak Téged. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

VÁLTOZÁS A 6-OS TROLIBUSZ JÁRATÁNAK VONALÁN

Rókusi körút–Vértói út csomópontban végzett közúti munkálatok miatt 2024. szeptember 10. (kedd) és 11. (szerda) napokon 18 óra és üzemzárás közötti időszakban a 6-os vonali járatok Vértó végállomást egyik irányban sem érintik.

ÉJSZAKA IS DOLGOZNAK A RÓKUSI KÖRÚTON

Három éjszaka is munkálatokra számíthatunk a Rókusi körúton. A Rókusi körút aszfaltburkolatának cseréje ugyanis a napokban a Csongrádi sugárúti és a Vértói úti csomópontban folytatódik, írta meg a Rádió 88.

VÁLTOZÁSOK LÉPTEK ÉLETBE A SZEGEDI VASÚTVONALAKON, EZ MÁRA IS ÉRVÉNYES LESZ

Szeptember 9-től 13-án kora délutánig Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között pótlóbuszok közlekednek a Napfény IC-k és a személyvonatok helyett is. A Napfény IC-khez kétféle pótlójárat csatlakozik: Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között közvetlen pótlóbuszok, illetve Kistelek és Szatymaz érintésével közlekedő pótlóbuszok is indulnak, tudatta a MÁVINFORM közösségi oldalán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb