Sport

Tarolt Vácon a Mol-Pick Szeged!

Ilyenkor dobban hatalmasat a szegedi szív: a MOL-Pick Szeged végig vezetve, magabiztos 46-28-as, lehengerlő győzelmet aratott a Vác otthonában a K&H férfi kézilabda liga szombati játéknapján.

Pörög a február és a végéhez közeledik és a MOL-PICK Szeged egyébként is zsúfolt programja. Vasárnap óta már a harmadik mérkőzését játszotta Juan Carlos Pastor vezetőedző együttese, míg ebben a hónapban már a hetediket. A Paris Saint-Germain-t fogadta, majd Flensburgban vendégeskedett a Bajnokok Ligájában, tegnap pedig a magyar bajnokság sereghajtójának otthonában, Vácon lépett pályára. Dinamikus játékban, izmos fölénnyel 28 – 46-ra győztek a kékek:

Forrás: MOL-PICK SZEGED kézilabdacsapat, hivatalos Youtube csatorna

A MÉRKŐZÉS, SZÁMOKBAN

K&H férfi kézilabda liga, 16. forduló
Vác-MOL-Pick Szeged 28-46 (17-26)
V
ác, 500 néző. Vezette: Földesi, Halász.
Vác: Kovács 1 – Miklián 3/2, Kállai 3, Kocsi, Petrychko 3, Kozina 10/1, Rozner 2. Csere: Ulicsinyi (kapus), Fórizs 2, Matsuura 1, Gáspár 2, Rojkovics 1, Nyári 1. Vezetőedző: Gúnya Péter.
MOL-Pick Szeged: Alilovic – Radivojevics 3, Kaspárek 5, Bombac 3, Gaber 3, Bodó 4, Sigurmannsson 2. Csere: Nagy M. (kapus), Blazevic, Canellas 4/4, Rosta 6, Maqueda 2, Henigman 4, Bajus 4/1, Sostaric 6. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill. 12 perc
Hétméteres: 4/3, ill. 7/5

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb