Mindenmás

Reggeli pakk, kedd: 14 fok, fizetésnap, mawashi geri

Szeged, napsütés, 14 fok, fizetésnap, körbepörgő rúgás! :) Gyönyörű, tavaszi reggelre ébredtünk Chuck Norris 80. születésnapján, érkezzen a mai túlélő-pakkunk…

Március 10., kedd van, a #sunyihétfő-effektus dacára a hónap egyik legboldogabb napja: (a legtöbb munkahelyen) fizetésnap. Ha van Ildikó nevű ismerőse, ne felelejtse el felköszönteni! Ma 144 éve, hogy minden kütyü atyja, Alexander Graham Bell lefolytatta a legelső telefonbeszélgetést. Ezt mondta: “Mr. Watson, jöjjön ide!” Háromszoros körbepörgővel köszöntjük a ZS kategóriás karate-filmek atyját, egyben a full-contact karate és kick box valaha létezett legnagyobb alakját, a ma 80 éves Chuck Norris-t!

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN

Ma reggel 4 fok környékén mozog a hőmérséklet Szegeden, délután ebből akár 14 is lehet, száraz, napos időre számíthatunk.

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNIA KELL

A ma reggel legfontosabb híre, hogy – ahogy Giuseppe Conte olasz miniszterelnök hétfőn este bejelentette – egész Olaszországot lezárják a koronavírus miatt, pont úgy, mint a járvány egyik gócpontjának tartott északolasz Lombardia tartományt.

ÁRFOLYAM

A MNB Euro deviza középárfolyama az előző napok erősödését követően gyengülő tendenciát mutatott, és 0,41%-os csökkenéssel, 336.2200 Ft-os áron jegyezte a bank.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb