Közélet

Koronavírus: Sándorfalván is vannak már fertőzöttek


- Hirdetés -

Két koronavírussal fertőzött lakost regisztráltak Sándorfalván, tudtuk meg a település önkormányzatától. A Szeged melletti településen további nyolc fő, tehát a fertőzöttekkel együtt összesen 10 személy vanhatósági karanténban.

A fertőzöttek kontakt-kutatása folyamatban van, amellyel azokat is kivizsgálják, akik a fertőzöttekkel érintkezhettek. A vizsgálat során feltárt érintettek haladéktalanul értesítésre kerülnek. A járványügyi megfigyelés alá helyezett személyek a megfigyelés időtartama alatt a kijelölt területet (lakásukat, házukat) nem hagyhatják el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhetnek – írja közleményében Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester.


- Hirdetés -

A közlemény így folytatódik:

“Kérem Önöket, továbbra is ugyanolyan nyugodtan, fegyelmezetten, összefogva éljünk, segítsünk egymásnak, mint eddig! Vegyük komolyan a kormány által elrendelt kijárási korlátozásokat! Nyomatékosan kérem továbbá azt is, hogy továbbra is mindenki, aki csak teheti, maradjon egész nap otthon! Mindenki ügyeljen a megfelelő óvintézkedések és az ajánlott higiéniai előírások betartására! Fokozottan kérem erre az idősebb korosztály tagjait, akiket kiemelten veszélyeztet a járvány!”


- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb