Sport

Szegeden lehet bajnok a Tisza SE tollaslabda csapata

Pápai Balázsék lesznek a házigazdái a rájátszásnak, miután megnyerték az alapszakaszt az I. osztályú csapatbajnokságban. A pécsi fordulóban robbant a meglepetés, a Tisza SE mindenkit legyőzött, így az élen zárta a bajnokság ezen szakaszát. Ennek köszönhetően rendezheti meg a kétnapos éremosztót a klub. Már „csak” az a kérdés: mikor?

A pécsi forduló volt a kulcs a győzelemhez, azon belül is az, hogy Pápai Balázs legyőzte azt az ellenfelét, akit korábban még nem sikerült. Hogy ennek győzelem legyen az eredménye, ahhoz persze az is kellett, hogy a többi rivális is alulmaradjon a Tisza-partiakkal szemben. A debreceniek és a budapestiek sem tudták felülmúlni a Piliszky András, Pápai Balázs, Pápai Bálint, Kereszti Zoltán, Bálint Máté, Gellért Benedek, Didi Purwanto, Bozsogi Anna, Dian Ayu Mayasari, Silvi Wulandari, Febby Angguni összeállítású Csongrád megyeieket.

Jelenleg, mint mindenhol máshol, marad az otthoni tréning és a várakozás. Jelen állás szerint a Squash Club Szabadidőközpontban rendezik majd a háromcsapatos tornát, amin a házigazda Tisza Se mellett a pécsiek és a székesfehérváriak lesznek itt. Viszont azzal, hogy az időpont még bizonytalan a szegedi helyszínek közül is képbe kerülhet több lehetséges megoldás is a rájátszásra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb