Sport

Szeged365.hu Challenge – így dekázunk mi

A Szeged365.hu első, sportos kihívása már javában zajlik. Vasárnap estig még van idő egy jó dekázásra! Nyeremények és videók a cikkben. Veszélyes tartalom! :-)

Három kategóriában lehet velünk játszani, de véletlenül sincs átfedés a most következő jelenet szereplői és a kategóriák között. Főleg, hogy versenyen kívüli produkciókról van szó.

A következő jelenet szereplői: egy igazi profi,Varga Szabolcs, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgója ugyan nem vehet részt a játékban, de otthon ő is szívesen szórakozik a labdával. Három szerencsés játékoskedvű Szeged365.hu olvasó őt is láthatja majd a az NB II-es csapat következő, hazai mérkőzésén, ráadásul vihet magával 4 családtagot vagy barátot is. Bemutatja tudását a Szeged365.hu kereskedelmi vezetője, Kiss Balázs is, aki abban is nagyon jó, hogy nyereményeket szedjen össze és ….kiderül, hogy ebben a műfajban mit alkotott. Valamint csakis azért, hogy mindenki bele merjen vágni, jómagam is próbát tettem.

https://www.facebook.com/szeged365/videos/519749565582013/

Három kategóriában hirdetünk nyertest vasárnap este:

Felnőtt (14 év feletti) dekaverseny: a cél minél többet dekázni, nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Rozmaring Ételbár napi menü + 2 db Delimo Kézműves Cukrászda (Az Év Kávézója 2019 országos közönségszavazás, első helyezett) sütemény az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Gyermek (14 év alatti) dekaverseny: a cél minél többet dekázni, nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Pizzamonster Streetfood ‘n Grill pizza az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Legyél te is ott!

Szeged365 különdíj: itt nem a dekázott mennyiség számít, hanem az, hogy milyen jópofán, viccesen vagy épp egyedi stílusban tolod az ipart! Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Trója Ételbár gyros box házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Mutassuk meg, hogy nem csak a csemegepultosok tudnak dekázni! Nevezés, további részletek IDE KATTINTVA!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb