Mindenmás

Milyen hatással lesz a kultúrára a járvány? – ezt kérdezi a Szegedi Szabadtéri Játékok

Online kitölthető kérdőívet indít a Szegedi Szabadtéri. A Játékok számára kiemelten fontos a nézők véleménye, ezúttal a koronavírus kulturális életre gyakorolt hatásáról kérdezik a színházbarátokat, tájékoztatta a Szeged365.hu szerkesztőségét a Szegedi Szabadtéri Játékok sajtóirodája.

A járvány okozta helyzet drasztikusan átrendezte a hétköznapokat, nem kímélve a színházakat és azok működését. A Szegedi Szabadtéri vezetése igyekszik alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, ehhez kérik a nézők segítségét. Az online kérdőívben elsősorban arra kíváncsiak, hogyan befolyásolja az emberek kulturális attitűdjét a járvány, és milyen változtatások szükségesek ahhoz, hogy a nézők igényeire minél pontosabban tudjanak reagálni.

Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok

A felmérés kitöltése pár percet vesz igénybe, azonban rendkívül sokat segít az ország legnagyobb színházi fesztiváljának, hiszen minél többen válaszolnak a kérdésekre, annál pontosabb képet kap a Szabadtéri a jövőbeli teendőiről, lehetőségeiről. A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el.

Korábban megírtuk, hogy még nincs döntés arról, vajon az idén is megtartják-e a Szegedi Szabadtéri Játékokat vagy sem.

https://szeged365.hu/2020/03/30/osz-elott-ujraindulhat-a-videki-turizmus-de-bizonytalan-meg-a-szegedi-szabadteri-jatekok-idei-megrendezese/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb