Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 elkötelezett amellett, hogy a lehető legtöbb, korábban állását vesztő személy minél hamarabb el tudjon ismét helyezkedni a munka világában, ezért indítottuk el Szeged365 állásvadász című sorozatunkat:

  1. A ContiTech Rubber Industrial Kft. szegedi munkavégzéssel keres bérszámfejtési és társadalombiztosítási ügyintézőt. Feltételek persze vannak:
  • Legalább 3 év szakirányú tapasztalat
  • SAP HR moduljának ismerete
  • Multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalat
  • Bér és társadalombiztosítási ügyintéző végzettség

Valamint előny az angol nyelv ismerete. További információkat ITT olvashatsz.

2. Festő, szigetelőt keres Szegedre a Csőszerszig Kft. Vasszerkezetek, csővezetékek festéséhez, valamint csőszigeteléshez és lemezburkoláshoz értő kollégát keresnek. A további részleteket ITT olvashatod.

3. Pénzügyi alapismeretekkel, valamint 3-5 éves szakmai tapasztalattal kereskedelmi vezetői asszisztenst keres az Antikvarium.hu Kft. További részletekért kattints IDE!

fotó: pixabay

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb