- Hirdetés -
Szegedi Arcok

Szeged Napja 2020: Nagy Péternek két legjobb élménye is van Szegedről, de egy ekkora embernek lehet is

Nagy Péter az Európa-bajnoki bronzérmes súlyemelő 2007-ben ott volt a Pick Szeged bajnoki címénél, azóta imádja a csapatot, 2012-ben pedig őt ünnepelte a tömeg, amikor a Londoni Olimpiáról visszatért. Itt kezdődött és csúcsosodott ki a karrierje.

Szeged Napja 2020, a Szeged365 csapatával! Imádott városunk 1719. május 21-én kapta vissza szabad királyi városi címerét, tehát az idén 301. alkalommal ünnepeljük meg a Napfény Városát! Az idei alkalom a koronavírus árnyékában más, mint az eddigiek: elmarad a 10 napos ünnepségsorozat és vele együtt a XXVI. Szegedi Borfesztivál is. Elmarad, fizikailag. Lélekben viszont újra a Széchenyi térre repítjük a Szeged365.hu olvasóit, május 15-24. között, 10 napon át ismert szegediekkel és a rendezvény kedvenc borászaival elevenítjük fel a legromantikusabb vagy éppen legőrültebb borfeszt-élményeiket, nomeg startol a Csakazértis Borfeszt játékunk, rengeteg mennyei nedűvel! Isten éltessen Szeged!   


- Hirdetés -

N.P.: „2004-ben voltam először Szegeden és azonnal megfogott a hangulata, a Tisza, a Dóm, az időjárás. Egy évvel később ide is költöztem és azóta is itt élek, teljesen magaménak érzem.”

Sz365.hu: Mit köszönhetsz a városnak?

N.P.: „Gyakorlatilag mindent. Innen kerültem be a válogatottba és innen utaztam az olimpiára is. Végig támogatott, mögöttem állt, ezért is szeretem.”

Sz365: Mit üzensz a városnak?

N.P.: „Tartsatok ki! Talán látszik a fény az alagút végén. Enyhülnek a korlátozások, bízom benne, hogy hamarosan valamelyik fesztiválon koccinthatunk”

Nagy Péter saját hangján, még több infóért, katt a linkre!


- Hirdetés -

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb