Sport

Kárász Anna Dél-Afrikában érezheti magát a Maty-éren

Az UTE ifjúsági kajakosai csatlakoztak a Maty-éren készülő világbajnokhoz. A fővárosiak edzője, Samu Andrea már a dél-afrikai edzőtáborban is együtt dolgozott Annával.

A pihenés és a Tiszán való evezés után visszatért a Maty-érre Kárász Anna, az NKM Szeged világbajnok kajakosa. Most azonban a szokásostól eltérő módon, társasága is akad, nem csak az időt kell legyőzie egy-egy résztávon. Az újpestiek fiatal csapata és edzőjük, Samu Andrea is segítik a felkészülését.

Anna:”Többnyire ketten vagyunk az edzőmmel, Kokszival (Kovács László), így most jó, hogy kicsit csapatban készülök. Egyébként is nehezebb napjaim vannak, mert a pihenés bár mentálisan nagyon jót tett, de az edzések fizikai része most nehezebben megy. Ilyenkor könnyebb csapatban, a lányok nagyon lelkesek mindig és ez engem is átsegít a holtpontokon. Andival, az edzőjükkel nagyon jól megtaláltuk a közös hangot már az afrikai tábor során is, örülök hogy most itt vannak!”

Ma este 18:30-kor a Szeged365.hu-n exkluzív interjút közlünk a Szeged Napja 2020-sorozatunkban, amiben Anna arról is mesél, hogyan segített neki Szeged két aranyérem megszerzésében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb