Mindenmás

Tovább enyhülnek a kormányhivatali ügyintézés szabályai a megyében

Tovább enyhülnek a kormányhivatali ügyintézés szabályai a megyében. A koronavírus-járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően immár időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től az ügyintézés. A járványügyi helyzettől függően azonban továbbra is kiemelt fontosságú az egészség védelmét szolgáló óvintézkedések betartása.

Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, az arcot és orrot eltakaró maszkban, egymástól megfelelő (1,5–2 méter) távolságra tartózkodhatnak a kormányablakban és egyéb ügyfélszolgálati ügyfélterekben.

Fotó: Szabó Dávid

Június 2-tól a megyében a korábbi rend szerint újraindul a kormányablak busz, így a kistelepülésen élők helyben is tudnak ügyet intézni. A kormányablak busz menetrendje megtalálható a www.csmkh.hu oldalon.

Fotó: hodpress.hu

Fontos: a legtöbb hivatali ügy már otthonról, számítógép segítségével is intézhető a megújult magyarorszag.hu (mo.hu) oldalon. Ezért a Csongrád Megyei Kormányhivatal arra kér mindenkit, aki csak teheti, a kényelmes ügyintézés érdekében látogasson el a www.mo.hu honlapra.

Forrás: Csongrád Megyei Kormányhivatal

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb