Hirdetés
Hirdetés
7.8 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Mindenmás Kerékpár-regisztrációt szervez a Szegedi Rendőrkapitányság

Kerékpár-regisztrációt szervez a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság május 28-án 14 és 18 óra között ismét kerékpár-regisztrációt szervez. A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a programba jelentkezőket. A BikeSafe célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása.

A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.

A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. Ehhez mindenki hozza magával a következőket:

  • kerékpárját,
  • személyazonosító igazolványát,
  • kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

“Felhívjuk a figyelmet, hogy egészségünk védelme érdekében a regisztráció alkalmával, sorban álláskor az egymástól való 1,5-2 m távolságot tartani szíveskedjenek, valamint kérjük védőmaszk viselését a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt!” – áll a police.hu közleményében.

Forrás: police.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -