Mindenmás

Mély csatornából mentettek kutyát a mórahalmi tűzoltók

Volt dolguk az elmúlt 24 órában Csongrád megye tűzoltóinak, tűznél jártak kint, de Mórahalmon egy bajba jutott kutyát is megmentettek. Baleset is történt az elmúlt napon, személyi sérüléssel.

Egy melléképület és a benne tárolt berendezési tárgyak égtek szerdán éjjel Domaszéken. A szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók négy egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább a főépületre, személyi sérülés sem történt. 

Árokba hajtott egy személyautó szerdán reggel Hódmezővásárhely és Szikáncs között, a 4415-ös úton. A hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett

A kép illusztráció

Három jármű ütközött szerdán délelőtt Felgyő közelében, a 4502-es úton. A balesethez a szentesi tűzoltókat riasztotta a szegedi főügyelet. A három autóban összesen négyen utaztak, közülük ketten megsérültek.  

Lehasadt egy nagy méretű faág Csongrádon, az ág a gyalogosok forgalmát is veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, ennek köszönhetően a forgalom gyorsan helyreállt az érintett útszakaszon. 

Hat méter mély csatornába esett egy német juhászkutya szerdán egy mórahalmi tanyán. A mórahalmi önkéntes tűzoltók mentőkötél és az állatra rögzített hevederek segítségével, sértetlenül szabadították ki a kutyát, majd átadták a gazdájának.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb