Mindenmás

Több mint kétezer tábla csokit osztanak szét a Centerkében

Jótékonysági csokinapot tart a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A civil szervezet a Centerke Adományozó Központban 2500 tábla csoki kiosztásával segít a rászorulókon.

A mélyszegénységben élők járvány utáni támogatása fontos, hiszen a mindennapi élelmiszerhiány valós probléma – áll a Mátrix Közhasznú Alapítvány közleményében. Sok nagycsaládos, kisgyermekes, idős embertársunknak a 10 – 10 tábla csoki adomány óriási segítség. Az alapítvány több tízezer támogatót és támogatottat megmozgató www.szeretetcsoki.hu programja a finom falatok mellett arról is szól, hogy felhívja a figyelmet az egymásra történő odafigyelésre.

A kisgyermekes családokat, időseket támogató szeretetcsoki program kapcsán most minden támogatott 10 tábla finom csokoládét kap a Mátrix Közhasznú Alapítványtól. A szervezet önkéntesei a szociális hálón keresztül juttatták el a táblás csokik átvételére feljogosító kuponokat a legrászorultabbakhoz. A több ezer forint értékű adománycsomagok segítik a rászoruló embereket a rossz körülményekből való kilábalásban.

A jótékonysági akcióra pénteken délelőtt 10 órától kerül sor.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb