Szegedi Arcok

Van a zsebedben laza 199 millió forint? (már megint) Eladó a Tisza Gyöngye!

Diszkót, valaki? 199 millió forintért gondos gazdiját keresi a szeged éjszaka ikonikus ereszdelahajam-epicentruma, az elsőként 1975-ben megnyitott Tisza Gyöngye: a Jófogás.hu-n lévő hirdetésre a Szeged365.hu olvasói hívták fel a figyelmünket, mutatjuk a részleteket + elcsíptük a jelenlegi tulajdonost is.

199.000.000 ropogós, magyar forint.

Ennyiért kínálják a 90-es évek szegedi éjszakáinak legendás szórakozóhelyét, a pár éve teljes körűen felújított és azóta garden klubként működő Tisza Gyöngyét. “Az ingatlant szezonálisan bérbe adva, a bérleti szerződés fenntartásával kínáljuk” – nyilatkozta a Szeged365.hu-nak a jelenlegi tulajdonos Real Development Group Ltd. ügyvezetője, M. Zoltán, aki a telefonbeszélgetésünk során dícsérte a jelenlegi üzemeltetőket, elmondása szerint profi vendéglátós szakemberek.

A vételár az alsó szintet tartalmazza, amely jelenleg Tisza Gyöngye Park Disco néven pörög, a fenti szinteken lévő apartmanokat az ügyvezető elmondása alapján már eladták. Nincs semmi extra oka az eladásnak, ahogy magyarázta, a cégük ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, tehát magyarra fordítva megveszik az adott ingatlant, felfuttatják, majd tovább adják.

A hirdetést IDE kattintva tudod átböngészni, ha pont van nálad laza kétszáz milla és pont miattunk veszed meg, egy örök élet – ingyen sör pakkot ne felejts el intézni a Szeged365.hu szerkesztőségének…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb