Mindenmás

Napos, meleg időben lesz részünk szerdán Szegeden

Napos, száraz és jó meleg időben lesz részünk ismét a Napfény Városában szerdán. Csapadékkal csak elvétve kell számolnunk a térségben, a hét második felében azonban újabb hidegfront érkezik.

Szerdán sem lesz zavartalan a napsütés, fátyol és középmagas felhők lehetnek az égen, de számottevő csapadék nem várható a térségben, átmenetileg egy-egy gyenge futó zápor alakulhat ki mindössze. Hajnalban 8-15 fok várható. A csúcshőmérséklet 24 és 30 fok közé esik Szegeden.

Csütörtökön újabb hidegfront érkezik, melynek hatására elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki a megyében. Többfelé megélénkül, helyenként pedig meg is erősödik a szél. Délután 23-31 fokra van kilátás, ami viszont azt jelenti, hogy párás idő várható.

Pénteken és szombaton a napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, helyenként átmeneti jelleggel záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Ez pedig azt eredményezi majd, hogy nem lesz túl forró a hétvége. Sőt, a megyében többfelé élénk, erős lesz a szél. Délutánonként pedig 21 és 27 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

Forrás: idokep.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb