Mindenmás

Best of police: jönnek a hét legütősebb szegedi kék hírei

A Napfény Városa ezúttal sem maradt kék hírek nélkül. Akad köztük gyorshajtás, lefoglalás, tűzeset és sajnos halálos kimenetelű baleset is. Jönnek a hét legütősebb rendőrségi hírei:

KISTEHERAUTÓT OLTOTTAK A SZEGEDI TŰZOLTÓK

Szerdán délután kapott lángokra egy kisteherautó Röszkén, a tüzet a szegedi tűzoltók fojtották el.

LAPTOPOT LOPTAK EGY SZEGEDI TROLIN

Július 9-én, dél körül vitte el a trolin hagyott laptopot egy nő a 10-es járaton. Szerencsétlenségére egy biztonsági kamera megörökítette őt, most a szegedi rendőrök a lakosok segítségét kérik az elkövető megtalálásában.

MAGYARORSZÁGON A SZENTESI NŐ FELTÉTELEZETT GYILKOSA

Átadta az olasz hatóság Magyarországnak azt a férfit, akit egy szentesi nő megölésével gyanúsítanak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

KLÁRAFALVÁN SZÁGULDOZOTT EGY FÉRFI 110-EL

Az utóbbi félmondatot valószínűleg már nem mondta a sofőr, mert ittas vezetésért is lekapcsolták volna, így “csak” gyorshajtásért kell felelnie az audis pilótának. Szeged, Kistelek és Makó térségében akcióztak a rendőrök, bődületes sebességeket mértek.

BALESET VOLT DOMASZÉK KÖZELÉBEN

Két személyautó ütközött egymásnak az 55-ös főúton, Domaszék közelében. A helyszínen műszaki mentést végeztek és torlódás is kialakult.

HALÁLOS KIMENETELŰ BALESET TÖRTÉNT MAKÓ KÖZELÉBEN

Egy személyautó kisodródott, majd felborult a 4415-ös úton, Makó közelében. A balesetben egy ember meghalt.

4 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ HOMOKFUTÓT FOGLALTAK LE A MEGYEI RENDŐRÖK

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök szlovén hatóságok által körözött, 4 millió forint értékű gépjárművet foglaltak le Kiszombornál.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb