Szegedi Arcok

Minőségi táplálékkiegészítőre vágysz? Válaszd a FitLife Centrumot! Kis Máté (Szeged Sportolója 2020) ajánlásával

A szegedi FitLife Centrum másfél évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Napfény Városában Kokovai Andor vezetésével. A sportoló neve biztosan sokak számára ismerősen cseng, hiszen a testépítés királya számtalan jó és kimagasló eredménnyel öregbítette a város hírnevét. Ezt követően sok, hozzá hasonló céltudatos, szorgalmas és kitartó testépítőket és fitness versenyzőket nevelt ki.

Ha valaki, akkor ő biztosan tudja, hogy miben rejlik az eredményes sport és az egészséges életmód titka. Ezt igyekszik a FitLife Centrum falai között átadni az odalátogatóknak.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu
Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

TESTÉPÍTŐKTŐL, NEM CSAK TESTÉPÍTŐKNEK

Sokan azt gondolják, hogy a táplálékkiegészítő boltok létrejötte csak és kizárólag az élsportolókat kívánja kiszolgálni, pedig ez nem így van. A táplálékkiegészítőkre mindenkinek ugyanolyan szüksége van, vagy legalábbis lenne – vallja a szakértő, Kokovai Andor. Véleménye szerint mindenki a maga életviteléhez és formájához mérten kellene, hogy a szükséges kiegészítőket, különböző vitaminok formájában bevigye a szervezetébe. Ám nagyon sokan azt sem tudják, hogy ezek közül melyek azok, amelyektől erősebbé, egészségesebbé és ellenállóbbá válhat a szervezet. A FitLife Centrum bőséges kínálata és az üzletben dolgozó hozzáértők azonban pont ebben kívánnak segíteni a szegedieknek. Kortól, nemtől függetlenül. Nem csak a sportolóknak, de a frissen életmódot váltóknak, sőt még a laikusokat is örömmel látják el a legfontosabb tanácsokkal és tudnivalókkal.

A SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

A FitLife Centrum amellett, hogy minőségi táplálékkiegészítőket értékesít jó áron, több, egyéb szolgáltatásnak is otthont ad. Ilyen a:

  • műkörömépítés
  • masszázs
  • szolárium

A meglévő szolgáltatások köré pedig mindig épül egy kis extra, különböző akciók keretén belül.

AZ ÜZLET ARCA

Kokovai Andor nem bízta a véletlenre! Bár maga is hiteles arca és koordinátora az üzletnek, hiszen a testépítésben elért eredményei hosszú évek óta bizonyságot tesznek szakértelméről. Ennek ellenére ő mégis úgy döntött, hogy felkeresi Kis Mátét, az ökölvívás szegedi nagymesterét. Máté örömmel mondott igent a felkérésre, így lett a FitLife Centrum üzleti arca, a bolt pedig a bokszoló kiemelt támogatója és segítője.

Az elmúlt néhány hónap a szegedi ökölvívó pályafutására is rányomta a bélyeget. Szerencsére azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a rajongóknak már nem sokat kell várni, ugyanis a bokszoló szeptember 5-én újra ringbe száll, ezt pedig a Sport1 élőben közvetíti majd.

Elérhetőség:

  • Cím: Szilléri sugárút 9.
  • Telefonszám: 06 70 386 7999
  • E-mail cím: [email protected]
  • Nyitva tartás: 9:00-19:00
  • Facebook IDE kattintva

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb