Imádjuk Busa Gabit: a szegedi bunyótündér behúzott 3 db kick box világbajnoki címet, megnyerte az Exatlont, civilben nyomozóként hajtja a rosszfiúkat és még a konyhában is legyőzhetetlen! A Gasztro365 e heti epizódjában a Sugar & Candy süti-műhelyébe költöztünk be, a cukrászmesterünk Busa Gabi!
Főszereplők:
- Busa Gabriella: háromszoros kick-box világbajnok, az Exatlon 2020 győztese, szegedi rendőrnyomozó, egy igazi tűzről pattant szegedi csajszi
- Barta Enikő: a Sugar & Candy megálmodója, tulajdonosa, aki Szatymazról, egy kis candy boltból indította vállalkozását, ami mára a szegediek egyik kedvence lett
- Sánta Dóri: a Sugar&Candy kreatív fejlesztő cukrásza
…és persze Te, otthonról!
Elkészítenéd velünk a karamellás-csokis csodát? Mutatjuk, milyen alapanyagokra lesz szükséged:
Csoki Ganache:
– 100g tejcsoki
– 50g étcsoki
– 100g tejszín
Sós karamell:
– 200g cukor
– 80g vaj
– 1/2 tk só
– 250g tejszín
– tonkabab
Tart tészta:
– 200 g búzaliszt
– 50g mandulaliszt
– 1 db tojássárgája
– 125g hideg vaj
– vanília
– egy csipet só
Sikerült összehozni? Ízlett? Fotózd le és dobd el a nagy művet az [email protected]-ra!