Mindenmás

Másodfokú riasztást adtak ki Szegedre

Még egy riasztás: ezúttal másodfokút adtak ki Csongrád-Csanád megyére, a késő délutáni órákban alapos mennyiségű esőt kaphatunk a nyakunkba. Normál földi halandók: esernyő bekészít, lottó nyertesek és politikusok: cabrio teteje felhúz!

EGY RIASZTÁS MÁR VOLT MÁRA

Egy riasztás már volt mára, az OMSZ a reggeli órákban elsőfokú figyelmeztetést adott ki a mai napra felhőszakadás veszélye miatt:

ITT A MÁSODIK, EZ MÁR MÁSODFOKÚ

Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú riasztást adott ki Csongrád-Csanád Megye teljes területére, zivatarok és felhőszakadás miatt.

Kedden egy újabb hullámban ismét egyre többfelé számíthatunk zivatarok kialakulására. Szegeden és környékén is lehetnek intenzívebb, hevesebb zivatarok, amelyeket felhőszakadás (általában 20-30, délen, délkeleten néhol 40-50 mm csapadékkal) és 60-90 km/h-s széllökések, továbbá jégeső kísérhet. A csapadékzóna mozgása során délkelet, kelet felé halad majd, és az esti óráktól már egyre inkább gyengülni fog, éjjel főként már csak keleten lehetnek zivatarok. Szerdán elszórtan lehet csak zivatarokra számítani.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb