Szegedi Arcok

Teddybox: fejlesztő játékok gyakorló szülőktől – nemcsak szegedi gyerekeknek

Ma már nem szükséges bizonyítani azt a felismerést, hogy egy gyermek minél többet játszik, annál jobban fejlődnek értelmi és érzelmi képességei. Éppen ezért közel sem mindegy, hogy eltérő életszakaszokban milyen játékban merülnek el a kis lurkók. A minőségi szórakozás és a hatékony fejlesztés a szegedi Teddyboxnál kéz a kézben jár.

MIVEL JÁTSSZUNK?

Természetesen a játékokra is alapvetően igaz, hogy nem a forma, hanem a tartalom a fontos, emiatt ellentmondásos, hogy a mai napig lehet nosztalgikus monológokban olyan mondatokat hallani, hogy bezzeg a mi időnkben nem okostelefonnal, hanem labdával ütöttük el az időt.

A játék lényege a szórakozás, de emellett a fantázia kísérletező terepe is, ennél fogva alapvető kognitív fejlesztő eszköz, amely olyan későbbi tulajdonságok alapjait rakja le, mint a kreativitás, problémamegoldó képesség, de még a szövegalkotási és -értési területekre is hatással van, arról nem is beszélve, hogy érzelmileg is rendkívül széles skálát mozgat meg, így az emocionális fejlődés fontos állomása is. Jól hangzik, nem?

SOK MINDEN MÚLIK RAJTA

A játék örömét és felhőtlen szórakozást is szeretne nyújtani az egész családnak a Teddyboxot alapítő három szülő, Dr. Molnárné Dr. Szekeres Szandra, Rankó Zsuzsanna valamint Erdei Tamás. Ők tapasztalatból tudják, mivel foglalják le szívesen magukat a különböző életkorú kis lurkók, éppen ezért tudatosan összeállított, gondosan kiválasztott fejlesztő eszközöket árulnak. Ha nem hiszed, csekkold le Facebookon vagy a weboldalukon!

A Teddybox csapata a készségfejlesztő gyermekjátékok mellett mind a kicsiknek, mind a nagyoknak kínál valami olyat, amivel nemcsak lefoglalják magukat, hanem a szülőkkel együtt minőségi időt is eltölthetnek. Így az általuk árult játékok nemcsak a gyermek egyéni képességeit, hanem a családi kapcsolatokat is előre viszik.

A Teddybox kreatív eszközöket is árul, amelyek előnye, hogy az alkotás örömét is megismerhetik a gyerekek azzal, hogy akár egyedül, akár szülői segítséggel, de ők maguk állítják össze a játékot. Az elmúlt időszakban a családok több időt töltöttek együtt, így alaposan felértékelődött az olyan játékok szerepe, amilyeneket a Teddybox is kínál.

A JÓ JÁTÉK AZ, AMIVEL SZÍVESEN JÁTSZIK A GYEREK

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekek képesek akár hónapokig egy játékkal játszani, ha az kellően megmozgatja fantáziájukat. Ebből a szempontból különösen jó azt hallani, hogy a fajátékok újra reneszánszukat élik, amelyek egyik fontos előnye a strapabíráson túl az, hogy játék közben a gyerekeknek jobban meg kell dolgoztatniuk a fantáziájukat, így jelentősen hozzájárulnak a legkisebbek kognitív fejlődéséhez. 

Természetesen a Teddyboxnál a kínálatot nem bízták a véletlenre: a vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan változik az, hogy éppen mi kapható a polcokon, a nyitás óta például 40 százalékban bővült a kínálat.

Már elindították webáruházukat is, de a játékvásárlás még mindig egy olyan dolog, amit szeretnek a szülők személyesen bonyolítani, mert az újdonságokat látni, sőt megtapintani is kell. Ezért érdemes a CBA Novában található üzletbe betoppanni, ha igazán hasznos, természetes és szép játékokat keresnek a szegediek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb