Mindenmás

Már Szegeden is házhoz jön az autókozmetika

Képzelj el egy világot, ahol az autómosás nem arról szól, hogy sorban állsz az önkiszolgálónál, vagy összekened magad takarítás közben! Ez az élmény már Szegeden is valóra válik: a GreenLine Clean csapatával a Napfény Városában is házhoz jön az autókozmetika, ráadásul augusztus végéig még ajándék klímafertőtlenítést is kapsz tőlük.

Ismerős az a jelenet a hollywoodi sci-fikből, amikor egy autós üldözés közben bepiszkolódott autó önmagát takarítja le? Ott azért még nem tartunk, hogy kedvenc négykerekűnk magát rakja rendbe, de a GreenLine Cleanes srácok akkor varázsolják csillogóvá a kocsid, amikor te a nagybevásárlást végzed, mozizol egyet vagy éppen a munkahelyeden vagy.

“2019 novemberében látogattunk el Debrecenbe, hogy megnézzük, hogyan is működik a dolog. Miután megismertük a környezetkímélő autómosás lényegét, egy percig gondolkodtunk azon, hogy érdemes-e belevágni a sztoriba, így mi lettünk az első szegedi GreenLine franchise partner” – avatta be a Szeged365.hu-t Farkas Ferenc és Ótott-Kovács Ákos.

VÍZMENTES, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA

A GreenLine Clean mobilitásának titka, hogy kevesebb, mint egy liter vízzel végzik a tisztítást, így egy-egy autó bárhol megszépülhet anélkül, hogy hatalmas, sáros tócsákat hagyna maga után. Ha van a közelben áramvételezési lehetőség, már be is indul a munka: a takarítás során nanotechnológiás készítményt juttatnak fel a felületre, amely bejut a szennyeződés alá. A felhasznált folyadék viasztartalma azonnali védelmet biztosít az autó felületén, és a speciálisan erre a célra fejlesztett tisztítókendővel távolítanak el bármilyen eredetű szennyeződést anélkül, hogy a folyamat a karosszériát megsértené. A végeredmény kívül-belül egy olyan autó lesz, amit otthoni körülmények között több órás munkával tudnánk csak elérni.

A szolgáltatást a Szeged365.hu szerkesztősége is letesztelte: a (30) 606 3755 telefonszámon fixáltunk le időpontot Ferenccel és Ákossal, akik hozzávetőlegesen egy óra alatt kívül-belül megfiatalították munkatársaink autóját. Érdemes még most lecsapni az augusztusi időpontokra, hiszen a külső-belső tisztítás mellé ajándék ózonos klímafertőtlenítés jár augusztusban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb