Mindenmás

A Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik: ballonok mindenütt, Szeged felett

Nem győztük csodálni a jobbnál jobb képeket, amelyeket a Facebook-on küldtetek nekünk a Szeged egén lebegő hőlégballonokról! Nem is kérdés, hogy nekünk vannak a legjobb fotós olvasóink!

Egész Szegedet lázban tartják a város egén repülő óriások, szerte a városban a legkülönbözőbb helyeken bukkannak fel, s ahogy kértük tőletek, meg is örökítettétek nekünk a legjobb pillanatokat.

A 4. Közép-Európa Kupa, 5. Szeged Ballon Kupa Fieszta és az Elő-Európa Bajnokság versenyének hőlégballonjait pedig már a virtuális térben is követheted, egy interaktív térképen, így mindig képben lehetsz merre járnak a ballonok, merre érdemes vadászni rájuk, ha a legjobb képeket szeretnéd róluk elkészíteni.

A ma reggeli repülés a verseny egyik legnehezebb feladata elé állította a versenyzőket: Klebersberg-telep környékén egyénileg szálltak fel a ballonok. Ehhez mindenkinek meg kellett keresnie a legmegfelelőbb helyet, majd a repülőtéren lévő első célkereszt után, még 4 feladat teljesítése várt a ballonosokra, miközben Szatymaz felé északi irányba repültek.

Ma délután 16 óra után ismét szegezzük szemeinket az égre, mert újra felszállnak a hőlégballonok. Ne felejtsetek el fotózni!

Addig is, szemezgessetek a legjobb képekből, amelyeket Ti küldtetek nekünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb