Mindenmás

Kisteleken, Balástyán és Csengelén is loptak, de gyorsan rendőrkézre kerülnek

A kisteleki rendőrök elfogtak két lajosmizsei férfit, akik több ingatlanba törtek be Kistelek, Balástya, illetve Csengele térségében. Lopás miatt kell felelniük.

A megalapozott gyanú szerint a 34 éves L. Mihály és társa, a 30 éves H. Balázs július 30-a és augusztus 26-a között, összesen nyolc tanyára mentek be és vittek el onnan különböző használati tárgyakat Kisteleken, Balástyán és Csengelén. A páros többek között járműalkatrészeket, kerti eszközöket, szerszámgépeket, mikrohullámú sütőt, valamint gázpalackot tulajdonított el az épületekből.

Fotó: police.hu

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket elfogtak, majd a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették L. Mihályt, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben tartott kutatások során az egyenruhások az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták és azokat visszaadják a tulajdonosoknak.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb