MindenmásNem kategorizált

Ma megrebbentette arcát az ősz, de napfényesebb folytatással számolhatunk

Bár némileg váratlanul érhetett minket a jelentős lehűlés, mégsem kell keresztet vetnünk a nyárra, ugyanis a már tartósabban csípős hajnalokat követően még rendre elemeket feltöltő napos időben lehet részünk. A réteges öltözködés a folytatásban már ajánlott lesz, de a szabadtéri kikapcsolódásokat azért még ne sirassuk!

Szombaton már elegendő napsütés várható városunkban, elsősorban csak apróbb lehetnek az égen, csapadék azonban a jelen állás szerint egy hétig nem várható. A hűvös hajnalt követően délután 22-25 fokot mérhetünk.

Vasárnap és hétfőn még több napsütésre, kevés felhőre, csapadékmentes időre van kilátás térségünkben. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hajnalok hűvösek lesznek, sokfelé 8 -10 fok alá csökken a hőmérséklet. Vasárnap 25-27, hétfőn 26-28 fok között alakulnak a maximum értékek.

A hazánk fölött áthaladó hidegfront kelet felé távolodott el a Kárpát-medencétől, mögötte több fokkal hűvösebb levegő áramlik térségünk fölé, és a szél is mérséklődik. A legjellemzőbb tünetek fejfájás, migrén, fáradékonyság” – hozta le a met hu

Forrás: koponyeg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb