Szegedi Arcok

Rocco sírna örömében: Széchenyi téri padon unga-bungázott egy fiatal pár Szegeden (18+, videóval)

Khm, hogy is kezdjük. Gyerekek szemét eltakarni, érkezik a napi Porn Kings rovatunk, benne egy szegedi (?) pár, akik egy Széchenyi téri padon szerették egymást… Igen, úgy. Az esetről videó is készült, melyet egy Béla keresztnevű felhasználó töltött fel vasárnap este a Szegeden Hallottam Facebook csoportba.

A videót, ha nagyon szeretnéd (mi nem bíztatunk erre), IDE kattintva tudod megnézni, amíg nem törlik – nekünk gyanús, hogy nem sokáig lesz fent.

SZABADTÉRI UNGA-BUNGA VS TÖRVÉNYEK

Miután az olvasóink felhívták figyelmünket a fenti videóra, megcsörgettük az egyik szegedi ügyvéd ismerősünket némi vasárnap esti villám-tanácsadásért. A kérdésünk egyszerű volt: lehet-e ilyet csinálni szabad téren, törvényileg? Röviden, a közterületen folytatott nemi aktus büntethető, de nem számít minden esetben törvénytelennek Magyarországon.

Sok múlik a helyen, ahol az összegabalyodásra sor került. Bűncselekményről abban az esetben van szó, ha a következő helyeken történt a khm… szóval, az a bizonyos tevékenység:

  • kegyhelyeken – temetőkben, emlékművek és műemlékek közvetlen közelében
  • kulturális történeti intézményekben – múzeumok, színházak, edzőtermek, éttermek
  • iskolákban, iskolai klubokban, sportlétesítményekben, diákszállókon – helyek, ahol nagyobb számban fordulhatnak elő gyerekek

A fenti esetekben bűncselekményről van szó, egészen konkrétan szeméremsértésről. A törvény szerint ez olyan cselekmény, amely a közrendet durván megszegi, ez akár 2 évig tartó szabadságvesztést is jelenthet. Abban az esetben, amennyiben a szex más nyilvános helyen történt, és legkevesebb 2 tanú volt jelen, akiket ez a viselkedés felháborít, ebben az esetben “közrend sértése szabálysértés áll fenn”, ez 10.000 Ft-os bírság a párocskának.

Egy fickó, aki sokat tud a szabadtéri műfajról, ráadásul amióta “visszavonult”, megnősült, egy gyönyörű magyar lányt vett el: Rocco Siffredi. Mi nem ismerjük és soha nem is hallottunk a filmjeiről. Fotó: Amazon.com.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb