Mindenmás

Ennyire menő munkahely nem sok van a környéken – most te is csatlakozhatsz a CE Glasshoz!

A főváros egyik legexkluzívabb szállodáját, a Budai várban található Hiltont a szatymazi CE Glass üvegei díszítik. A patinás épületben összesen 700 négyzetméteren építették be az üvegipar élvonalába tartozó vállalkozás termékeit, de ők szállították a szegedi Árkád homlokzatát ékesítő paneleket is. De nemcsak erről nevezetes a cég, hanem arról is, hogy évente több közös rendezvénnyel, rendszeres továbbképzéssel és még igazi gourmet kóstolásokkal is gondoskodnak arról, hogy az ott dolgozók élvezzék a munkájukat.

A legtöbben megpróbáljuk úgy kibekkelni a munkaidőt, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel abszolváljuk a feladatokat, vagy jobb esetben csak szükséges rosszként tekintünk a melóra. Szinte hihetetlen, de van Magyarországon olyan cég, ahol a dolgozók visszajelzéseire építve több olyan ötletet is megvalósítottak, amellyel nem a profitot, hanem a munkavállalók elégedettségét növelik. A CE Glassnál nemcsak a máshol is bevettnek számító céges évzáróban hisznek, hanem rendszeresen szerveznek családi napot, nőnapot, focikupát és még kóstolásokat is.

Az utánozhatatlan hangulat titka, hogy a vezetőség rendszeresen kér visszajelzést a kollégáktól, és a munkavállalóktól beérkezett legutóbbi kérések 90%-át már meg is valósították. Támogatják a bejárást, kéthetente villám ételkóstolókat tartanak, ahol egy-egy különleges fogást ízlelhetnek meg, szeptember elején pedig jégkrémmel ünnepelték az elmúlt időszak sikereit.

MOST TE IS CSATLAKOZHATSZ A KÖRNYÉK EGYIK LEGMENŐBB MUNKAHELYÉHEZ

A CE Glass az a hely, ahol a munkavállalói elégedettség nem csak jól hangzó szlogen, hanem kézzel fogható valóság is. A fiatalabb generáció fogékony arra, ha a munkahely is érdekessé teszi magát, de természetesen a cégnek is fontos az, hogy a dolgozók jó hangulatban dolgozzanak, mert így a produktivitásuk is nagyobb.

Ha te is szereted, hogy elismerika munkádat, és ez mondjuk a bankszámládon is megjelenik, akkor érdemes átfutni a CE Glass karrierkínálatát. A folyamatosan fejlődő cég a fizikai munkától többféle irodai pozícióba is hirdetett meg álláshelyeket, jelenleg üzem- és műszakvezetőt, PR vezetőt, HR munkatársat, LEAN Menedzsert, értékesítési csoportvezetőt, területi képviselőt is keresnek, de felvesznek anyagmozgató, gépkezelő, CNC hegesztő kollégákat is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb