Sport

Fuss Forest: már várják a nevezéseket a PICK Virtuális Futóversenyre

Dereng még a tavalyi rajt – cél sprint a Dóm téren? Hát a forduló a Paprika Múzeumnál, gyilkos egyenes a Téli kikötőig, a kereszteződésben bosszús alsóvárosiak a Szalámigyárig vezető úton? Jó hírünk van: közeleg ismét a kihívás napja, ahol akár félmaratoni távon is kipróbálhatod magad! Szeged legnagyobb és legnépszerűbb futórendezvénye a PICK Utcai Futófesztivál. Idén a szervezők PICK Virtuális Futóversenyt szerveznek, amelyre várják majd a nevezéseket.

PICK AZ ORSZÁG MINDEN PONTJÁN

Ha ősz, akkor PICK Utcai Futófesztivál. Szeged legnagyobb és legnépszerűbb futórendezvénye. Idén sem maradnak futás nélkül a mozgás szerelmesei, mert a szervezők megrendezik a PICK Virtuális Futóversenyt. A versenyt október 16. és 18. között bonyolítják majd le. Az időpont adott, a helyszín, ahol teljesítik a futók a távot, szabadon választott. A töltésen, az újszegedi Ligetben, futópadon, Szeged, Csongrád-Csanád megye bármely településén és természetesen az ország bármely pontján lehet majd teljesíteni a távot.

HÁROM TÁV VÁR, NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK

Három táv közül lehet választani: 21, 3,5 és 1,5 kilométer. Az első ezer regisztrált teljesítő egyedi futópólót kap ajándékba. A 21 és a 3,5 km-es táv első három helyezettje érmet és ajándékcsomagot kap. A 1,5 kilométeres távot a szervezők leginkább a családoknak ajánlják, hiszen ezt a távot anyukák, apukák, gyerekek is teljesíthetik együtt. Itt az első három helyezett PICK-ajándékcsomagot kap.
Biztos, hogy a #handballfamily tagjai közül is többen kedvet kaptak a nevezésre. Hol tehetitek meg? Minden információ megtalálható a pickfutas.hu weboldalon. Itt kell majd regisztrálni és az eredményeket feltölteni.

AZ EDZŐMÁGUS IS MOZGÁSRA INT

Évek óta minden PICK Utcai Futófesztiválon ott van Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatának edzője. “Nagyon szeretem ezt az eseményt, mindig izgalommal várom, hiszen jó látni, mennyien szeretnek sportolni. Kicsik és nagyok együtt futnak. Jó lett volna ismét együtt lenni, így nagyon sajnálom, hogy idén nem tudom elstartoltatni a mezőnyt. Arra buzdítok mindenkit, hogy csatlakozzon a PICK Virtuális Futóversenyhez, mert sportolni jó” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

A PICK SZEGEDNÉL IS BEINDULT AZ ÉLET HÉTFŐ ÓTA

Hétfőn újra edzésbe áll a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MOL-Pick Szeged, amelynek korábban több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, így az együttes karanténba került. Viszont ezen a héten még nem lépnek pályára, a szombatra kiírt, Tatabánya elleni összecsapást nem játsszák le, mint ahogy arról korábban is írtunk.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb