Sport

Rommá verte a Szeged-Csanád GA a Veszprémet, a mai eredmény 5-0!

5:0-ra verte a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata a Practical VLS Veszprémet a MOL Magyar Kupában a legjobb 64 közé jutásért vívott meccsen, a Veszprémi Városi Stadionban.

Röviden:

Bővebben:

Ilyenkor dobban igazán nagyot a szegedi szív: 5-0 – ra verte magabiztos játékkal a veszprémi csapatot a Szeged-Csanád GA, bent vagyunk a legjobb 64 között. A hetedik percben Gajdos Zsolt ad gólpasszt, Takács Tamás volt az első szegedi gólszerző. A diadalban a veszprémiek is segítettek: Sárossy a 43. percben lőtt öngólt, melyből a 2. félidő 3. percéből Dobos varázsolt 3:0-t. Grumić a 65. és a 86. percben is a hálóba juttatta a labdát, a második alkalommal mindezt fejjel tette.

A teljes meccs, az elejétől a végéig:

Practical VLS Veszprém–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–5 (0–2)

MOL Magyar Kupa, 6. forduló

Veszprém, Veszprémi Városi Stadion

mérkőzésvezető: Sipos Tamás

Practical VLS: Molnár (K), Burdi, Schőnig, Keresztes, Nagy, Leidl, Róth, Gunther, Jánó, Sárossy, Babos edző: Farkas László kapusedző ült a padin (Pető Tamás)

Szeged-Csanád GA: Takács J.(K), -Ódor, Bitó, Pejovic, Germán (csk), Gajdos, Moga, Oláh, Simon, Gréczi cserék: Ásványi (K), Szilvási, Grumic, Dobos, Mohl, Bojtos, Deák, Jovanovic vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb