Mindenmás

Faágak szakadtak autókra Szegeden, a Vedres utcában (frissítve)

Olvasónktól kaptuk az infót, miszerint faágak szakadtak egy autóra Szegeden, a Vedres utcában. Ezt követően rácsörögtünk a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóságára és rákérdeztünk arra, hogy mi is történt pontosan.

Varga Kitt, sajtószóvivő megerősítette az esetet és kiemelte, hogy a kollégái már úton vannak, hamarosan a helyszínre érnek. Bővebben ismeretekkel és tudnivalókkal azonban majd csak a felmérés után tud szolgálni. Mi pedig ígérjük: azt is közölni fogjuk.

FRISSÍTVE: KÉZZEL ÉS LÁNCFŰRÉSSZEL SZABADÍTOTTÁK MEG AZ AUTÓKAT A FAÁGAKTÓL (17:05)

Varga Kitti, sajtószóvivő nem sokkal a történtek után lapunknak elmondta, hogy a szegedi tűzoltók kézzel és láncfűrésszel szabadították meg az autókat a faágaktól. Személyi sérülés nem történt, két gépjármű azonban megkárosodott.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb