Mindenmás

Felejtsd el a régi, gazdaságtalan fénymásolódat, és nyomtass úgy, mint a profik!

Akár cégvezető, vállalkozó vagy, valószínűleg nincs szükséged egy félmilliós irodai berendezésre, miközben potom összegért elvégzik neked a meló nagyját a fénymásoló szalonok. Most viszont megtaláltuk neked a legolcsóbb megoldást: bérelj vagy vásárolj akár 60 havi részletre profi cuccot a Starcopytól!

A MENNYISÉG DÖNTI EL, HOGY MEGÉRI-E

Persze azt, hogy mikortól éri meg a bérlés, az nem is annyira a gép kapacitása vagy épp az ára határozza meg, hanem az, hogy mekkora forgalmat kell lebonyolítania a nyomtatónak.

“Havi 2-3000 nyomatnál már kifizetődőbb saját gépet fenntartani, mint fénymásolószalonba menni. Ez azért van így, mert egy félmilliós berendezést havi tizenkétezer forintért bérelhetnek tőlünk, így a legmodernebb irodaeszközöket tudják használni az ügyfeleink a legköltséghatékonyabban” – árulta el Mérő Rudolf, a Starcopy tulajdonosa.

Ha valakinek, akkor a Starcopynak hihetünk: már 25 éve vannak a szakmában, és több mint egy évtizede foglalkoznak Kyocera fénymásolók és multifunkciós gépek forgalmazásával, bérbeadásával a Kálvária Sugárút 50. alatt.

“Irodai felhasználásnál már nem minőségbeli különbséget látunk az eltérő gyártmányú nyomtatóktól, hanem árbelit. A Kyocera gyártja a leghosszabb élettartamú nyomtatókat, például van olyan A4-es készüléke, amelynek 900 000 nyomat az élettartama, ezzel senki más nem tud versenyezni.” – tette hozzá Mérő Rudolf.

ELKERÜLHETŐK A HIBÁK MIATTI SZÜNETEK

Sokszor azért félünk az eszközbérléstől, mert még mindig tartja magát az a régi hiedelem, hogy az ember a saját dolgára jobban odafigyel, mint máséra. Az irodagépek bérbadásánál viszont nemcsak az eszközt szállítja le a a Starcopy, hanem az üzemben tartást is elvégzik: a nyomtatók állapotjelzését a Starcopy központban is látják a szakebereket, így ha kell, a megelőző karbantartásokat végzik el, ha pedig fogyóban van a patron, akkor már hozzák is az újat, így folyamatosan tudják biztosítani a üzemidőt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb