MindenmásSzegedi Arcok

Jönnek a hideg téli éjszakák, de ne csak ezért cseréld le most a paplant!

Ágynemű vásárlásakor nagyjából két ok szokott a szemünk előtt lebegni: régi kiegészítőink vagy megérettek a cserére, vagy pedig jó áron juthatunk hozzá az új paplanokhoz és párnákhoz. A két feltétel közül az egyik most egész biztosan fennáll a Matrackuckónál.

Karácsonyhoz közeledve komoly, 10-30% kedvezményt hirdetett meg a Matrackuckó a matracokra, ráadásul a cég most a beteg gyerekeknek is segít egy téli akciónak köszönhetően: 2020. november 2. és december 31. között minden, a Matrackuckó által értékesített Naturtex termék bevételének 5 százalékát átutalják az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak.

“Mi mint hivatalos Naturtex partnerek már felkészültünk a téli hideg időszakra, nemcsak paplanokból, hanem mindenféle méretű párnából is nagy a készletünk. Igyekszünk a normális mederben hagyni a karácsonyi bevásárlást, éppen ezért nem változott a nyitva tartásunk, időpontfoglalás nélkül is be lehet jönni hozzánk a Petőfi Sándor sugárút 43-ba, a Matrackuckóba.” – mondta el Molnár Sándor, a Matrackuckó szegedi üzletének vezetője.

VEDD A HAZAIT, VÉDD A HAZAIT!

A koronavírus a gazdasági szektorban is érezteti hatását, ezért tudatos vásárlóként nem mindegy, hogy a hazai – és főként: szegedi – munkahelyek megőrzéséhez járulunk hozzá, vagy esetleg más érdekek mellett döntünk. Azonban érdemes időben kapcsolni, mert hétvégén már az első gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún, így valószínűleg mindenhol megugrik majd a megrendelések száma.

A kijárási korlátozások miatt ráadásul a házhoz szállítást választja majd a legtöbb vásárló, ami magával hozhatja azt is, hogy a korábbi 1-2 napos kiszállítási idők hosszabbak lesznek. Így nem árt a nagy online roham előtt megrendelni a kiválasztott terméket, mert sok helyen már most 11-14 napos szállítási idővel számolnak. Bár most még minden termék gyorsan megérkezik, azért a Matrackuckónál is azt kérik, hogy lehetőleg még december 15-e előtt adja le rendelését mindenki, aki a halószobába választana karácsonyi ajándékot.

Matrackuckó Szeged

Üzlet: Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43.

Telefon: +3620 274-1070

E-mail: [email protected]

Online áruház, ingyenes kiszállítással: https://www.agy-matrac.hu/

Közösségi média: https://www.facebook.com/szeged.matrackucko/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb