Mindenmás

Bankrablás Szentesen: taxival és vonattal menekült a szegény ember Danny Ocean-je

Danny Ocean elsírta volna magát, ha ezt látja: míg a Hollywood-i filmekben a rosszfiúk dögös álomverdákkal menekülnek a tett helyszínéről, a hétfői, szentesi bankrablás negatív hősének csak taxi és a jó öreg MÁV jutott. Fegyveres rablás volt hétfőn egy szentesi pénzintézetben, az elkövetőt két órán belül fogták el a rendőrök.

A rendőrségre hétfő délután 2 előtt érkezett a bejelentés, egy férfi pénzt követelt az alkalmazottaktól, majd többszázezer forinttal meglépett a helyszínről. A villámgyorsan elkapott delikvens helyzetét nem javítja, hogy fegyver is volt nála. A sztori a bankrablást követően meglehetősen “magyarosan” alakult: a filmekben gyakran feltűnő Porsche 911 Carrera helyett a 24 éves szentesi rosszfiú taxival hagyta el a helyszínt, Csongrádra utazott, ezután egy főváros felé tartó vonatra szállt fel. A Csongrád-Csanád megyei rendőrök felvették a kapcsolatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség munkatársaival, akik a honvédekkel közösen a kecskeméti állomáson fogták el és állították elő a férfit. A nyomozók szinte hiánytalanul lefoglalták a bankból elvitt pénzt is.

B. Krisztián ellen – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A nyomozók kezdeményezték a letartóztatását is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb