BUÉK2021Mindenmás

Magányosan tölti az ünnepeket a Reszkessetek, betörők! galambos nénije

Magányosan tölti az ünnepeket a Reszkessetek, betörők! galambos nénijét megformáló Oscar-díjas színésznő, Brenda Fricker. Erről vallott a The Ray D’Arcy Show podcastjében – olvasható a femina.hu cikkében.

Az ikonikus karácsonyi film nélkül szinte már elképzelhetetlen a karácsony ünnepe, Kevin kalandjait igaz már kívülről fújjuk, a Reszkessetek, betörők! mégis képes újra és újra nézők sokaságát a tévék képernyői elé szögezni. Így biztosan mindenki emlékezhet arra, amikor a film második részében Kevin összebarátkozik a Central Park galambos nénijével, akit az Oscar-díjas Brenda Fricker alakított.

Fotó: femina.hu

A színésznő szívszorítóan vallott arról, hogy az utóbbi években magányosan, egyedül töltötte a karácsonyi és a szilveszteri ünnepet is: “hazudnék, ha azt mondanám, hogy az idei karácsonyom szép és boldog lesz, már idős vagyok és egyedül élek. Elég sötét tud lenni ez az időszak számomra. Ilyenkor kikapcsolom a telefonom, és a világítást is lekapcsolom. Már előre felvettem néhány jó tévéműsort, amiket majd megnézek, és itt van a kutyám is, az ő társaságában vészelem át ezeket a napokat. Nem akarok negatív lenni, de az én karácsonyom kicsit másképp telik, mint másoknak.”

A szilveszter sem könnyebb a színésznő számára, sőt, talán még nehezebben éli meg, mint a karácsonyt, hiszen amikor éjfélt üt az óra, és a közelében lévő templomban harangozni kezdenek, nincs kit átölelnie, és boldog új évet kívánni neki.

Az ír származású Brenda Fricker 2015-ben vonult vissza a színészi hivatásától, azóta egyedül él Dublinban.

Forrás: femina.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb