Mindenmás

Best of Police: csata Kübekházán, idióta hívások a hét legjobb rendőrségi hírei között

Megostromolták a migránsok a kübekházi határátkelőt, mintegy ezer ember szegte meg a kijárási korlátozásokat szilveszter éjjel, és nagyobbnál nagyobb hülyeségekkel fárasztották az emberek a segélyhívót. Összeszedtük az elmúlt hét legdöbbenetesebb rendőrségi híreit.

ELGÁZOLTAK EGY HÖLGYET ÜLLÉSEN

Szemtanúkat keres a rendőrség egy idős asszony elgázolásának ügyében: a hölgyet december első napján ütötték el Üllésen, a Páduai Szent Antal-templom előtt. A rendőrségi információk alapján gyakorlatilag a gyalogútra lehajtva történt az eset…

CSAK AKKOR HÍVD A 112-T, HA BAJ VAN…

…Ne pedig akkor, mint a most egy csokorba szedett fura állampolgárok. A leghajmeresztőbb betelefonálókat közül volt, aki Győrfi Pállal szeretett volna beszélni, de olyan is akadt, aki arról érdeklődött, hogy őt a gólya hozta-e.

TÖBB MINT EZREN SZEGTÉK MEG A KIJÁRÁSI TILALMAT SZILVESZTERKOR

2020. december 31-én 20 óra és 2021. január 1-én 5 óra között összesen 1028 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök a kijárási tilalom megszegése miatt, pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt pedig az országban összesen 13 esetben indult eljárás.

MEGOSTROMOLTÁK A KÜBEKHÁZI HATÁRÁTKELŐT

Csütörtök hajnalban mintegy 120 migráns gyűlt össze szerb oldalon, a magyar-román-szerb hármashatár-jel közelében. A rendőrök 3 óra után néhány perccel a hőkamerákon keresztül észlelték a csoportot. A migránsok erőszakosan léptek fel a határt védő egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg, illetve szidalmazták őket. A szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák megakadályozták a jogellenes határátlépési kísérletet

KERÉKPÁROSOKAT GÁZOLTAK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

Egy biciklis hölgyet ütöttek el szerda délután 6 után Hódmezővásárhelyen, aki a Szent István téren kerékpározott a fia társaságában. Egy arra közlekedő személyautó sofőrje túl későn látta meg a párost és elsodorta az elöl haladó édesanyát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb