Szegedi Arcok

Szeged 365 olvasói fotóriport: a vasárnap esti havazás, ahogy Ti láttátok

A vasárnap esti havazás közepette feldobtuk a labdát: küldjetek havas, szegedi fotókat – Ti pedig úgy lecsaptátok, hogy csak úgy nyekkent! Zseniális fényképek futottak be Tőletek, következzen egy best of válogatás, a teljesség igénye nélkül! Mondtuk már, hogy mennyire zseniális fotográfusok vagytok?

Az ígéret szép szó, mi pedig azt írtuk, a beküldők között egy Szeged 365 bögre-póló kombót sorsolunk. Ehhez a Random.org – ot hívtuk segítségük, szívből gratulálunk:

Kollár Gizella

…a Tiéd a két nyeremény! Az átvételi infókat hamarosan privát üzenet formájában kapod meg tőlünk. Szóval, érkezzenek a legklasszabb olvasói fotók, mint írtuk, a teljesség igénye nélkül – annyira sok jött, hogy egy végtelenített cikk is összejött volna a mesterműveitekből. Az összes olvasói alkotást IDE kattintva éred el, a tegnap esti Facebook posztunk alatt, kommentben.

Kiss Martin meseszép fotója a befagyott Tiszáról:

Brunner Márk és egy kis havas romantika a Széchenyi térről:

Borbola Olga mesterműve a Lomnici utcából, az ablakból:

Bozsik Anita szintén az ablakból (vagy az erkélyről) kattintott egy klasszat:

Érits Viktor a Széchenyi térről, az autó behavazott szélvédőjén keresztül készített egy művészit:

Kiszel Tibornak még egy ragadozó is jutott, mint téli fotómodell. Apropó, szerintetek az is balszerencsét hoz, ha a fotód előtt megy át egy fekete macska? Reméljük, nem:

Magasan lakni nagy buli, erről tanúskodik Márta Zsuzsanna fotója is. Ilyen fotót az első emeletről nem lehet lőni:

Rittler Tamás fotója mindent visz, nem véletlenül választottuk borítóképnek is a Vértónál kattintott remekművet. Szeged, mi így szeretünk:

Dudás Dorina művészi fotójánál nem tudtunk rájönni, hol készülhetett (kérünk segítsetek, kommentben), de egyszerűen zseniális.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb