Mindenmás

Három nőt molesztált a vásárhelyi bringás szatír (18+)

Vádat emeltek azzal a hódmezővásárhelyi biciklis szatírral szemben, aki tavaly nyáron három nőt is zaklatott a városban, obszcén kérdésekkel bombázva őket a nyílt utcán, közben pedig az egyik kezével… (ezt a részt inkább kihagyjuk a bevezetőből). Cikkünk címében nem véletlenül van ott a zárójeles rész, a történet több, mint gusztustalan. Kérünk, csakis akkor olvass tovább, ha elmúltál 18 éves.

A szatír módszere a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleménye szerint az alábbi volt:

  • a férfi (?) odabiciklizett vadidegen nőkhöz,
  • leszólította őket és rákérdezett, van – e kedvük közösülni vele,
  • miközben feltette a kérdést, az egyik kezével a biciklit tartotta, a másikkal pedig a nadrágjába nyúlva önkielégítést végzett.

A férfi tavaly júliusban és augusztusban három alkalommal, három nőt követett Hódmezővásárhelyen, az egyikről egészen hazáig nem szállt le. Az utóbbi esetben az elkövető a nő mellett haladva egészen a sértett otthonáig ismételgette a fenti kérdést. A zaklatásnak kitett hölgyek minden esetben kiabálva kértek segítséget, amely a másik két esetben működött is.

Nem ez az első ügye a biciklis szatírnak: hasonló jellegű cselekmény miatt is elítélték korábban. A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség a férfival szemben 3 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb