Közélet

Hamarosan teljesen megújul Sándorfalván a „Bikakaszáló”

Sándorfalván csak „Bikakaszáló” néven emlegetik azt a projektet, amelynek célja a város gazdasági övezetének fejlesztése. A végéhez közeledő projekt során sor kerül a közműellátás korszerűsítésére, valamint az utak is új burkolatot kapnak.

Fotó: Sándorfalva Városi Önkormányzat

A fejlesztéssel a Bikakaszáló területén, azaz a Homokdűlő utcában megvalósult infrastrukturális kialakítással, egy olyan közművesített terület jött létre, amely minden szinten képes kiszolgálni a betelepülő vállalkozások igényeit. Céljuk, hogy az infrastruktúra fejlesztése révén a terület egyszerre legyen képes az elérhető legmagasabb szinten kiszolgálni az élelmiszeripari, agrárlogisztikai és egyéb termelő, szolgáltató tevékenységgel rendelkező befektetői igényeket.

A beruházás 229 900 540 forint összegű Európai Uniós támogatásnak köszönhetően valósult meg. A műszaki átadásra 2020. december 2-án került sor. A 3,7 hektáros területen az ide települő vállalkozásokat 37 darab több, mint 1000 négyzetméteres parcella várja, amelyekből minimum 2 parcellát bérelhetnek az önkormányzattól.

Forrás és fotók: Sándorfalva Városi Önkormányzat

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb