Mindenmás

Autó lángolt a Tisza Palotánál (frissítve)

Autó gyulladt ki hétfő délután 6 előtt Szegeden, a Felső-Tisza parton – tudtuk meg Gábor nevű olvasónktól. Információink szerint a szegedi tűzoltók cikkünk megírásának pillanataiban érnek ki a helyszínre, cikkünket hamarosan frissítjük.

FRISSÍTVE: ELOLTOTTÁK A TÜZET (18:01)

A helyszínen az eset után azonnal elkezdték az oltást, az érintettek először két poroltóval, majd a tűzoltóság kiérkezését követően egy vízsugárral. Az autó jelenleg a vízitelep felé tartó külső sávot foglalja el, komolyabb torlódás nincs. A lángokat sikeresen megfékezték.

FRISSÍTVE 2.0.: SENKI SEM SÉRÜLT MEG (18:11)

A sofőr valószínűleg elvesztette az irányítást az autó felett, majd a járda melletti betonfalnak ütközött. A sofőr sem az ütközésben, sem a tűzesetben nem sérült meg – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtósától, Szabó Szilviától.

EGY ÓRÁN BELÜL KÉT TŰZESET: NEMRÉG A FÜVÉSZKERTTEL SZEMBENI ERDŐ LÁNGOLT

Nagyjából egy órája a Füvészkerttel szembeni erdős terület kapott lángra. Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóságának sajtószóvivője elmondta, az erdős részen egy elhagyatott fabódé és a körülötte lévő hulladék kapott lángra. Személyi sérülés nem történt, senki sem tartózkodott az erdős részen. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb