Mindenmás

Libikókára dőlt egy fa Szegeden, a Puskás utcai játszótéren

Libikókára dőlt egy fa Szegeden, a Puskás utcai játszótéren. Az esetben senki sem sérült meg, az eset a hétfő kora reggeli órákban történt – belegondolni is rettenetes, mi lett volna, ha olyankor történik, amikor gyerekek vannak a helyszínen. A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kollégái már szétfűrészelték a kidőlt fát, a darabjait hamarosan elszállítják a helyszínről.

Török Kornél kollégánk galériája:

VASÁRNAP ESTE EGY SZEMÉTLEDOBÓBAN ÜTÖTT KI TŰZ

Tűz ütött ki egy tízemeletes társasház hulladékledobójában vasárnap késő este a szegedi Hont Ferenc utcában. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A lakók nem sérültek meg. 

SŰRŰ VOLT A HÉTVÉGE: KIÉGETT AUTÓK SZEGEDEN, FALNAK RONGYOLÓ SOFŐR VÁSÁRHELYEN

Vasárnap sem unatkoztak a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kollégái. Két, forgalomból kivont személyautó égett vasárnap délelőtt Szegeden, a Czibula utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztotta a főügyelet, az egységek két vízsugárral fojtották el a lángokat. A tűz okának felderítése még folyamatban van – tudtuk meg a katasztrófavédelem sajtóosztályától.

Balesethez riasztották a hódmezővásárhelyi tűzoltókat pénteken reggel. Egy személyautó lesodródott az úttestről a belvárosban, a jármű az egy méterrel mélyebbre épített járdaszakaszra zuhant. Az autóban ketten utaztak, a sofőrt a hódmezővásárhelyi tűzoltók emelték ki a roncsok közül. Az autó egy házfal és egy lámpaoszlop közé szorult, mentésére elindult a szegedi tűzoltók daruja is. Teljes útlezárás mellett emelték ki az autót az egységek, majd visszahelyezték az úttestre. A sérültet a mentők kórházba szállították.  

A fenti két eseten kívül még ezek történtek Szegeden és környékén:

  • Kisteherautóval ütközött egy személyautó szombaton délután Maroslelén. A makói egység áramtalanította a járműveket. A balesetben személyi sérülés nem történt. 
  • Szentesnél is baleset történt szombaton, árokba csúszott egy személyautó a 4401-es úton. A szentesi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, senki sem sérült meg. 
  • Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó vasárnap kora délután az M5-ös autópályán, Szegednél. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki sem sérült meg. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb