Mindenmás

Apa kezdődik? Egy híján 100 határsértő, 12 óra alatt Szeged környékén

Az elmúlt napok pangása után ismét zajlik az élet a határon: a rendőrök 99 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

ZAJLIK AZ ÉLET RÖSZKÉN, MÓRAHALMON ÉS CSANÁDPALOTÁN

A járőrök kedd délután fél 6 és szerda hajnal fél 6 között 16 esetben, összesen 92 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Mórahalom, Kübekháza, Újszentiván és Ásotthalom közigazgatási területén. Ellenőrzésük során a migránsok szír, líbiai, algériai, palesztin, etióp, valamint marokkói állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Csanádpalotára mindössze hét határsértő jutott, közülük ötöt – akik afgánoknak vallották magukat – szerda hajnalban, 3 és 4 között egy román honosságú kamionban csípték el az autópálya határátkelőn, további két tunéziai férfit egy órával később, a település területén belül kaptak el.

SZUPERSPORTKOCSI IS JUTOTT MÁRA

Még mindig Csanádpalota: újonnan 50 milliós, körözött BMW I8-at csíptek el a határon kedden, ha szereted a dögös (és jelen esetben lopott) négykerekűeket, katt az előző cikkünkre, gyönyörű a kocsi.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb