Szegedi Arcok

A Facebook-os vállalkozókeresés már a múlté, Szegeden pörög a JobBooks!

Ha egy jó fodrászra vagy egy kreatív műkörmösre, esetleg egy tuti autószerelőre van szükséged, te is ilyen-olyan Facebook csoportokban kezded a keresést? Akkor itt az ideje, hogy megismerd a JobBooksot, ahol nemcsak 1-1 ismeretlen ajánlása alapján botlasz majd bele a neked megfelelő szakemberbe!

A KIVÁLASZTÁS A KERESÉSSEL KEZDŐDIK

A közösségi média már réges-rég nemcsak kapcsolattartásra jó, sokan már azt is a Facebookon tudakolják meg, hogy a szomszéd lépcsőházban is áramszünet van-e, és előszeretettel osztják meg a felhasználók azt is, ha odakint épp esni kezdett a hó, nehogy valaki véletlenül lemaradjon egy-egy információról. Természetesen a vállalkozások is próbálnak itt ügyfeleket szerezni, sőt ez a folyamat kétirányú: a Szegeden Láttam/Hallottam, Szegedi Sztorik és hasonló oldalakon rendszeresek azok az üzenetek, ahol valaki épp egy megbízható festőt vagy egy olcsó és gyors autószerelőt próbál találni.

Ha első körben te is a Facebookot ütöd fel, ha valamire szükséged van, akkor mutatunk egy megbízhatóbb megoldást: A JobBooks abban segít, hogy ne csak ismerősök ajánlása után keress magadnak kivitelezőt, vagy ne a saját károdon tanuld meg, ha rossz szakembert választasz: ezen az oldalon maguk a felhasználók értékelik a regisztrált vállalkozókat, így téged sem érhet meglepetés, ha egy szolgáltatásra van szükséged.

EGY OLDALON TALÁLKOZOL MINDENKIVEL

A közösségi értékelés épp úgy működik a JobBookson, mint a Netpincéren vagy az Oszkáron: a felhasználók a vásárlási élményüket pontozzák, így ha valaki nem tudja az ígért színvonalat nyújtani a megrendelőnek, az hamar kiderül. A remegő kezű festők, az ígérgető szerelők, és a hiba okát nem találó szervizek ideje lejárt: itt bizony a felhasználók kőkeményen megbüntetik azt, aki nem a megfelelő áron vagy épp nem az elvárt színvonalon dolgozik, pont ezért hosszú távon csak a minőségi szolgáltatók maradnak meg a JobBooks kínálatában.

De mi van akkor, ha vállalkozó vagy, és épp ügyfeleket szeretnél szerezni? Akkor is érdemes regisztrálni a JobBooksra, mert az itteni jelenlét a saját weboldalt és a saját online időpontfoglalási rendszert is kiváltja, így könnyebben jutnak el vevőikhez azok is, akik kevesebbet szeretnének reklámokra költeni. Így végső soron mindenki nyer, nem?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb