GasztroMindenmás

Oltatnál pizzával? Pfájzer, Szputnyik, Asztra és Modenra nevű pizzákkal támad az egyik szegedi étterem

Még csak március elején járunk, de a 2021-es év marketing hack-jét már be is húzta a szegedi Pizza Monkey. Ha már tombol a Covid-járvány, a kedvenc majmaink fogták magukat és felpattantak a hypevonatra, de úgy, hogy közben még jó célt is szolgálnak. Kapaszkodj: az azonos nevű oltásokat követően a Pfájzer, Szputnyik, Asztra és Modenra nevű pizzák is megjöttek Szegedre… nem is akárhogyan! 

Majdnem kiesett a szemünk, amikor megláttuk a Pizza Monkey új, tavaszi pizzáit. Már a design is odaver, nem kicsit: a flyer-eken óriási szuri virít egy-egy, az adott oltáshoz klappoló karakter és egy finoman áthallásos üzenet kíséretében. 

FÉL SZEGED A VAKCINA-PIZZÁKON PÖRÖG

Az alapító-tulajdonos Németi Norbi szerint hatalmas pörgés van, amióta kihozták a vadonatúj, a legfinomabban szólva is bátor elnevezésű pizzáikat. Piros pont, hogy a hype mellett még jótékonykodik is egyet a szegedi bisztró: minden Asztra, Modenra, Pfájzer és Szputnyik pizza árából 100 forintot ad a vásárló a Csellengő Tappancsok Állatmentő alapítványnak, az összegyűjtött összeget pedig a hónap végén megduplázza a Monkey.

NYOMTUNK EGY SZERKESZTŐSÉGI TESZTET 

Bár a kóstoló ideje alatt nem volt teljes a legénység, a jelen lévő Szeged 365 kollégák villámgyorsan lepontozták a pizzákat, íme a gyorsteszt eredménye – minden egyes kolléga neve mellett a legtöbb pontot begyűjtő finomsággal: 

  • Fülöp Timi: Pfájzer (paradicsomos alap, mozzarella, cheddar, gorgonzola, olasz szalámi, parmezán sajt).
  • Gabriel Edina: Szputnyik (fokhagymás-tejfölös alap, grill hagyma, gyros hús, juhtúró, pritamin paprika, erős paprika, mozzarella) és Astra (BBQ alap, lilahagyma, csirkemell, kukorica, chilisbab, csípős pfefferoni, mozzarella), holtversenyben.
  • Bartok Zsófi: Modenra (sajtkrémes alap, sonka, pirított bacon, trappista, cheddar, paradicsom, erős paprika).
  • Kiss Balázs: Szputnyik. 
  • Kisházi Sándor Szputnyik. 
  • Rókus Ákos, Magyar Andor, Török Kornél: így jártak, pont nem voltak a közelben, it’s a hard knock life :)

Hogy Karikó Katalinnál melyik lenne a befutó, vagy hogy Sinopharm – pizza lesz – e (például szecsuáni ízesítéssel), még nem tudni, minden esetre az ötlet telitalálat. Ha regisztrálnál egy pizza-oltásra, nem kell a kijelölt oltópontokig menned, elég, ha megcsörgeted a Majmot vagy IDE klikkelsz! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb