Mindenmás

Jól jönne egymillió forint a lakásfelújításhoz? Akkor irány a Zengő!

Ha az utcán egy vadidegen odamegy hozzád, és azt mondja, hozzájárul a lakásfelújításodhoz egymillió forinttal, valószínűleg rögtön elfogadod az ajánlatot. Nagyjából hasonló ötlettel állt elő a Szőregi úti építőanyag kereskedés, a Zengő Alföld is.

HATALMAS AJÁNDÉK SZEGEDIEKTŐL – SZEGEDIEKNEK

A Zengő Alföld még 1994-ben alakult Szegeden, egy három fős családi vállalkozásként. Azóta rohamosan fejlődésnek indult a cégük: a térség egyik legnagyobb építőanyag kereskedelmeként működik az üzletük, a szőregi úton 7000 m2-es telephelyen kínálnak meg minden jóval, ha épp renoválásra adod a fejed. Kínálatukban a kerti díszkavicstól és térkövektől egészen a nyílászárókon át a burkolatokig természetesen minden megtalálható, így a felújításos paklidban egészen biztos ez a bolt lesz a Jolly Joker.

Apropó felújítás: jövő év végéig maximum hárommillió forinttal támogatja a munkálatokat az állam, ha megfelelsz a pályázati feltételeknek, most ehhez jöhet hozzá újabb egymillió forint a Zengő nyereményjátékával. Az állam részéről a legfontosabb kritérium, hogy a háztartásban élő, 25. életévét még be nem töltött gyermek után igényelhető a forrás, és legalább egy éves TB jogviszonynak kell fennállnia. A nyereményjáték szabályai viszont jóval egyszerűbbek.

MIT KELL TENNI AZ EGYMILLIÓ FORINTOS ZENGŐ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYÉRT?

A Zengő Alföld – szerencsére – nem bonyolította túl a nyereményjáték részleteit. A teendő csupán annyi, hogy:

  • vásárolj a Zengő Alföld üzletében 2021 során bármilyen építőanyagot,
  • a vásárlás bruttó összege érje el az egymillió forintot,
  • ez az összeg több vásárlásból is összejöhet,
  • a vásárlást igazoló számlát küldd el [email protected] címre vagy dobd be az irodába,
  • és szurkolj a szerencsédnek a két sorsolás valamelyikén: július 1-jén vagy december 15-én!

Az egymillió forint értékű vásárlási utalványt két szerencsés játékos viheti majd haza az évben, és természetesen a Zengő Alföldnél lehet felhasználni. Így ha jól sáfárkodsz a felújítási kerettel, és még a szerencse is rád mosolyog, könnyen előfordulhat, hogy mondjuk egy 6 millió forintos otthonfelújítás neked csak kétmillióba fog kerülni. Akárhogy is legyen, mi sok szerencsét kívánunk neked!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb