Mindenmás

Ablak Szegedre: 300 ezer forint értékű SZ-PLAST utalvány talált gazdára

Lezárult az Ablak Szegedre nevű, heteken át tartó SZ-PLAST Ablak játék, melynek fődíját egy szegedi anyuka, Kata és családja vitte el. A járvány előtt vendéglátósként dolgozó hölgy egy 300 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodott, amely elmondása szerint a lehető legjobbkor jött: éppen építkeznek!

KÖRBEJÁRTA SZEGED IKONIKUS HELYSZÍNEIT AZ SZ-PLAST ABLAKKERETE

Egy hónapon keresztül, 3 naponta más és más szegedi helyszínen tűnt fel a 25 éve piacvezető, szegedi nyílászáró-gyártó ablakkerete. A játékosok dolga az volt, hogy kitalálják, melyik nevezetességet fotózták be az antracit színű kereten át az SZ-PLAST Ablak fotósai, a megfejtések között többek között a Kárász utca jellegzetes hegedűs szobra, a Szent István téri Öreg Hölgy és Lapis András ikonikus, Kalap Alatt nevű, Tisza-parti remekműve is ott bújkált.

JÓ HELYRE KERÜLT A NYEREMÉNY

A több, mint 1200 helyes megfejtő között egy, az év végéig bármilyen, a cég szortimentjében megtalálható termékre felhasználható SZ-PLAST Ablak utalványt sorsoltak ki 300 ezer forint értékben. A mai díjátadón Kata, a fődíj büszke tulajdonosa elmondta, pont jókor jött a nyeremény, ugyanis nemrégiben családi építkezésbe fogtak Ruzsán. Az örömhír lelkileg is jól jött, a vendéglátósként dolgozó szegedi anyuka ugyanis már 5 hónapja az egyébként imádott munkája nélkül tölti a napjait. Mint mesélte, rossz a bizonytalanság, ráadásul a család szeme fénye, a két és fél éves kislányuk is nagyon vágyik már egy kis gyermektársaságra.

NANO – SILVER TECHNOLÓGIÁS FERTŐTLENÍTÉSSEL A TÖKÉLETES BIZTONSÁGÉRT

Martonosi István, a cég operatív igazgatója szerint öröm volt látni, hogy ennyire jó helyre került a nyeremény. „Ízig-vérig szegedi cég vagyunk, az Ablak Szegedre játékunkkal is azt szerettük volna megmutatni, mennyire szeretünk a Napfény Városában élni és dolgozni” – magyarázta a kedd délelőtti átadást követően, majd kifejtette, a jelenlegi helyzet őket is rengeteg kihívás elé állítja. Az otthonfelújítási támogatások kapcsán nagy a pörgés az SZ-PLAST Ablak háza táján, éppen ezért most még inkább odafigyelnek: hétvégenként a gyár és a bemutatóterem nano-silver technológiás fertőtlenítésével, hétköznapokon pedig a legmagasabb higiéniai normák betartásával tesznek meg mindent a vendégeik és kollégáik védelmében.

Fotók: Török Kornél, Nyitrai Szilárd, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb