Mindenmás

Szomszéd megye lordjai: közlekedési konfliktus miatt üldözött, majd megkéselt egy autós egy másikat Kecskeméten

Késeléssel végződött egy közlekedési konfliktus Kecskeméten – számolt be az esetről az RTL Klub szerda esti Híradója. A nem mindennapi történet a szomszédos megyéből még Lajosmizsén kezdődött, majd Kecskeméten ért véget.

A sztori lényegében: Lajosmizsén veszett össze két autós, majd az egyikük menekülőre fogta. A másik autós utánaeredt és egészen Kecskemétig üldözte. Az üldözésnek egy áruházi parkolóban lett vége, miután a menekülő autós nekiütközött egy parkoló autónak. A vérző, súlyosan sérült férfihez a járókelők hívtak segítséget. A késelőt másfél órán belül lakásánál fogták el a rendőrök. A nyomozás során a térfigyelők felvételeit is vizsgálják, hogy kiderítsék, mi történt a két sofőr között. Úgy tudni a két férfi már korábbról ismerte egymást.


NEM KELL KECSKEMÉTIG MENNI A HASONLÓ BALHÉÉRT

Nincs is szebb, mint egy meghitt, átszellemült kedd reggeli k…. anyázás a szegedi forgalomban. Tesztoszterontól fűtött jelenetet örökített meg a Vásárhelyi Pál utca és a Kálvária találkozásánál a Szeged Kommandó nevű Facebook oldal, melyben minden van, ami egy jóféle “road rage” videóhoz kell.

Forrás: rtlklub.hu/bpiautosok.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb