GasztroSzegedi Arcok

Szeged365 fotóriport: a Kálvária sugárúti II-es kórház dolgozóinál landolt a Garden Bistro legújabb pizza-szállítmánya

Újból egy pédás gesztusról tett tanúbizonyságot a szegedi Garden Bistro: ezúttal a Kálvária sugárúti II-es kórház dolgozóinak vittek ajándékba összesen 30 darab, a fárasztó munkához is erőt adó ízletes pizzát. A hatalmas pizza-szállítmányt természetesen mi is lekövettük, és Török Kornél fotósunk is lesben állt, hogy lőjön pár extravagáns képet.

“Nehéz idők ide vagy oda, most egy emberként kell összefognunk az egészségügyben dolgozó hősökért” – mondta Horváth Norbert, a Garden Bistro üzletvezetője, aki tudja, hogy az adomány nem oldja meg egy komplett ágazat nehézségeit, de erőt ad, érezteti a szegedi egészségügyben dolgozókkal, hogy mennyire fontosak nekünk – és milyen igaza van!

Horváth Norbert és a Garden Bistro egyébként az első és a második hullám idején is folyamatosan vitték a harapnivalókat, és ez most, a harmadik hullámban is így van. Ezer köszi érte!

SZAVAZZUNK A SZEGEDIEKRE

A kedvesség és a pizzák mellett ha már az egészségügynél tartunk, voksolj Te is a szegediekre! Hiszen a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben rettentő nagy nyomás nehezedik az egészségügyben dolgozókra, akik önfeláldozóan és kitartóan harcolnak a fertőzöttek életéért nap, mint nap. Az ő munkájuk előtt tisztelegve és elismerve hirdette meg a Magyar Kórházszövetség pályázatát, mely keretében betegek, hozzátartozók, és kollégák voksait várják, hogy megtalálják az év orvosát, szakdolgozóját és nem ágy melletti kórházi dolgozóját.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb