- Hirdetés -
GasztroSzegedi Arcok

Szeged365 fotóriport: a Kálvária sugárúti II-es kórház dolgozóinál landolt a Garden Bistro legújabb pizza-szállítmánya

Újból egy pédás gesztusról tett tanúbizonyságot a szegedi Garden Bistro: ezúttal a Kálvária sugárúti II-es kórház dolgozóinak vittek ajándékba összesen 30 darab, a fárasztó munkához is erőt adó ízletes pizzát. A hatalmas pizza-szállítmányt természetesen mi is lekövettük, és Török Kornél fotósunk is lesben állt, hogy lőjön pár extravagáns képet.


- Hirdetés -

“Nehéz idők ide vagy oda, most egy emberként kell összefognunk az egészségügyben dolgozó hősökért” – mondta Horváth Norbert, a Garden Bistro üzletvezetője, aki tudja, hogy az adomány nem oldja meg egy komplett ágazat nehézségeit, de erőt ad, érezteti a szegedi egészségügyben dolgozókkal, hogy mennyire fontosak nekünk – és milyen igaza van!


- Hirdetés -

Horváth Norbert és a Garden Bistro egyébként az első és a második hullám idején is folyamatosan vitték a harapnivalókat, és ez most, a harmadik hullámban is így van. Ezer köszi érte!

SZAVAZZUNK A SZEGEDIEKRE

A kedvesség és a pizzák mellett ha már az egészségügynél tartunk, voksolj Te is a szegediekre! Hiszen a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben rettentő nagy nyomás nehezedik az egészségügyben dolgozókra, akik önfeláldozóan és kitartóan harcolnak a fertőzöttek életéért nap, mint nap. Az ő munkájuk előtt tisztelegve és elismerve hirdette meg a Magyar Kórházszövetség pályázatát, mely keretében betegek, hozzátartozók, és kollégák voksait várják, hogy megtalálják az év orvosát, szakdolgozóját és nem ágy melletti kórházi dolgozóját.


- Hirdetés -
- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb