Mindenmás

Bedrogozva, forgalommal szemben száguldozott az autópályán az ámokfutó pár

Úgy fest, a péntekre virradó éjjel Szegednél forgalommal szemben hajtó – és hét másik autót letaroló – bolgár közlekedési mágus követőkre lelt. Kábítószer hatása alatt, forgalommal szemben hajtott az M1 autópályán Bábolna térségében egy páros – írja a Magyar Közút Instagram-bejegyzésében. Ha ez nem lenne elég, behajtottak egy benzinkútra, szó szerint: telibe verték a kúton üzemelő boltot is.

Szóval:

  • bedrogozva,
  • forgalommal szemben,
  • egy benzinkút épületét telibe trafálva randalírozott egy 43 éves nőből és egy 35 éves férfiból álló duó az M1-esen tegnap.

Normális (?) esetben a sztori itt most véget is érne, de nem így lett, sőt. A benzinkút letarolása után is folytatták az utat, naná, hogy ismét forgalommal szemben, a korábbiakhoz képest annyi különbséggel, hogy ezúttal a leállósávon haladtak. A 35 éves férfit és a 43 éves nőt végül Tata környékén állították meg a rendőrök egy pihenőben, és kábítószer birtoklása plusz közúti veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. A Magyar Közút a bejegyzésben megjegyzi, óriási szerencse, hogy az ámokfutás során nem történt baleset a pályán, és az üzletben sem sérült meg senki. 

Az esetet a közút három kamerája is rögzítette, a produkciót videón IDE kattintva tudod megnézni. Ha már szóba hoztuk, íme a péntekre virradó éjjel történt, Szeged melletti eset:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb